Welcome to Salava

Warmbloods with passion since 2018

Virtuaalimaailman syövereissä, jossakin takapajulassa, sijaitsee pieni, vanha ja uinuva tallirakennus. Moni ei tallista oikeastaan edes tiedä, mutta sattuupa joku eksynyt ja utelias harhailemaan keltaisen rakennuksen pihalle. Tarhoissa eivät yllättäen käyskentelekään suomenhevoset tahi shetlanninponit, vaan ylväät ja kirkkaaksi kiillotetut puoliverihevoset, ja jossain toimiston syövereissä kahvia lipittämässä piilottelee kilparatsastajakin.
Kyseessä on siis Salava, vuonna 2018 perustettu virtuaalinen siittola, jonka toiminta pyörii puoliveristen kasvatuksen ja kilpailuttamisen ympärillä. Vaikka aika puskassa talli sijaitseekin, ei meillä nyt sentään puskaratsuja keltaisen tallirakennuksen sisällä majaile, vaan tarjolla on persoonallinen sakki puoliverisiä, joita kaikkia yhdistää monipuolisuus ratsuina. 
Kasvatus Salavassa on aika rentoa, varsoja syntyy x-määrä vuodessa lähinnä omaan käyttöön ja tilareina, putkahtaa muutama välillä myyntiinkin. Suuria tavoitteita meillä ei ole, kisakentille toki suunnataan suht ahkerasti ajan puitteissa. Jalostuksessa meille tärkeiksi piirteiksi nousevat tietenkin hyvä luonne, liikkuvuus sekä terveys. 
Ylläpidossa härää Humutin VRL-14618, jonka voi bongata myös Mansikkamäeltä sekä Näkinrämeestä. Puoliverisistä aina kiinnostunut naisenalku päätyi lopulta pistämään pystyyn puoliveritallin, ja tässä sitä ollaan.​

Suosittelemme

Näkinräme - Eventyrlåve - Tiukukoto - Mansikkamäki

hevosemme hoitaa Auranlampi

yhteistyössä sinä?

peukuta VRL:ssä!

Muuta

etusivun kuva © Pixabay

kaikki tekstit © Humutin VRL-14618

ulkoasun pohja © Wix

ota yhteyttä sähköpostillakeskustassa

virtuaalitalli - a sim game stable

© 2023 by Sphere Construction. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now