Kasvatus

Valokylän suomenhevoskasvatus on yleensä vähemmän aktiivista, sillä yhdistelmiä tehdään erittäin harkitusti joko kotiin jääviksi tai tilausmeiningillä. Kasvattimme lähtevät uusiin koteihinsa tapakoulutettuina, soveltuvina yleislajeihin - kaikkiin tai vaikkapa kouluratsastukseen, saapa niistä myös kaverin ihan rentoihin harrastekoteihinkin, joten jokaiselle löytyy taatusti sopiva varsa.

Kasvatuksessa ensisijaisesti mietitään vanhempien yhteensopivuutta sekä yhdistelmän potentiaalia, josta johtunee kasvatuksen pienimuotoisuus. Kuten tuli todettua, kasvattimyynnit ovat lähinnä harvinaista herkkua. Kasvattejamme tullaan jotenkin aina välillä myös muistamaan vaikkapa valmennuksella tai nyyttärikesteillä, ja tukea kaikkeen saa aina kasvattajalta. 

Myyntiehdot

  • hevonen rekisteröidään viipymättä VRL:län hevosrekisteriin sovitusti kasvattajaliitteellä Valokylän tai ilman, kasvattajaksi VALO8156 ja syntymämaaksi Suomi.

  • sivujen tekoaikaa saa pari viikkoa, sovitusti kuitenkin enemmän, jonka jälkeen kauppa purkaantuu.

  • varsojen kodeilta toivon jonkin sortin aktiivisuutta - oli se sitten kisauksen muodossa ja tavoitteellisesti laatuarvosteluihin tähdäten tai ihan puskaratsastelua harrastemielessä päiväkirjaa pitäen.

  • mikäli syystä tai toisesta joudut luopumaan varsasta, olisi sitä hyvä ensisijaisesti tarjota takaisin kasvattajalle. Yleensä aina meillä on kasvatin mentävä kolo tallissa, joten saatamme ottaa sen itse takaisin myytäväksi tai ihan jäämään asti. Vastauksen jälkeen mikäli sitä emme ole ottamassa takaisin, kasvatin saa kuitenkin ensisijaisesti myydä eteenpäin tai kuopata.

  • kasvatin kuollessa sille on tehtävä jonkin sortin muistosivut tallentamalla esimerkiksi WaybackMachineen tai jollekin ilmaispalvelimelle.

Kasvattien kilpailuttamiseen sun muuhun saa tarvittaessa apua kysymällä. Muutenkin meihin voi olla yhteydessä kasvattien suhteen - oli se sitten kysymyksiä kasvattiin liittyen tai ihan vain kuulumisia elämästä ja menosta, meillä iloitaan kasvattiuutisista sekä autetaan mielellään!

Kasvatit

skp. nimi, meriitit

isä x emä

syntynyt

10.06.2018

10.06.2018

01.02.2019

01.03.2019

tausta © owly9 CC BY-NC 2.0 edited / muu materiaali © VRL-14618, ellei toisin mainittu.
Valokylän Talli on virtuaalitalli, ja näin ollen sivuilla esitetyt henkilöt ja kuviin liitetyt tiedot ovat fiktiivisiä.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now