top of page

menestystarinoita Pohjolasta

Valmarin Talli rakentui hiljalleen vuoden 2019 alussa ravikeskuksen ympärille tarjoten entistä enemmän mahdollisuuksia hevosten omistajien sekä valmentajien iloksi. Modernien tallien ja laajojen maiden sisälle mahtuukin rikas ravikulttuuri, jossa kohtaavat niin isommat että pienemmätkin ravimaailman kulkijat.

Valmarin Talli on virtuaalinen ravitallirykelmä jossain virtuaalisen Suomen Pohjolassa, joka lähti rakentumaan samaa nimeä kantavan ravikeskuksen ympärille. Eloisalla tallialueella vilahtelevat tallityöntekijät, valmentajat puolestaan voi löytää radan varresta treenipuuhista ja tarhoissa maailmanmenoa ihmettelevät sekalainen sakki ravihevosia ja -poneja. Kaikkineen kyseessä on kannustava, suuri perhe jossa tavoitellaan suuria ja haaveillaan vielä enemmästä. 

Valmarin ylläpidosta huolehtii Humutin VRL-14618, joka on enemmän ja vähemmän ehkäpä tuttu nimi. Valmarin ideana on yhdistää sekalainen otusjoukko ravihevosia näppäräksi kokonaisuudeksi, jonka kanssa on ilo puuhata ja rakentaa enemmänkin. 

näillä sanoilla tervetulleeksi toivotellen,

Humutin & tallin otukset

keskusta // sähköposti

bottom of page