top of page

Toimintamme

Äkkiseltään Katlahusin toiminta vaikuttaa olemattomalta, mutta sitä se ei suinkaan ole. Kulisseissa tilamme hevoset kisaavat päämäärinään yksilökohtaiset laatuarvostelut sekä kantakirjaukset, unohtamatta harkittua ja määrätietoista kasvatustyötä. Tilalla siis tapahtuu, joskin omaan tahtiinsa sekä ajan puitteissa.

Katlahusin kasvatusroduksi valikoitui welshponien sektiot C & D, toki satunaisia muita sektioita saattaa esiintyä kasvatuksemme piristeenä. Myöskään part bredejä ei kannata sen suuremmin säikähtää, sillä niitäkin pääsemme toivottavasti kasvattamaan ajan kanssa. Kaikki ponimme pyrkivät kantakirjaan sekä lajiarvosteluihin unohtamatta welshyhdistyksen omaa rotuarvostelua, johon toivottavasti pääsemme myös upottamaan lusikkamme tulevien vuosien aikana.
Kasvateillemme siis annetaan evääksi kantakirjakelpoisuus sekä vahvat, osaavat ja palkitut linjat, ja toivomme näkevämme myös varsamme kisakentillä ja ainakin kantakirjattuina. Emme kuitenkaan vaadi kuuta ja tähtiä taivaalta vaan toivomme varsojen ensisijaisesti päätyvän elinikäisiin ja miellyttäviin koteihin tekemään sitä, mihin niistä on eniten iloa juuri siihen tahtiin, kuin se parhaaksi omistajilleen sopii. Kaikille kasvateillemme on aina paikka tallissa, mikäli omistaja ei varsaa kykenekään enää pitämään, ja muutenkin voi aina kääntyä puoleemme, oli se sitten kisa-asioissa tai avuntarpeen muodossa - me vastaamme mielellämme.

Emme kasvata suurissa määrin, vaan panostamme laatuun. Kasvatteja lähtee pääasiassa joko tilauksella tai ihan satunaisesti myynneissä, unohtamatta omaan tarpeeseemme kasvattamista. Mikäli kiinnostuit kasvatistamme, voit olla tilauksen merkeissä yhteidessä sähköpostitse. Olemme kuitenkin erittäin valikoivia ja tarkkoja varsojen suhteen, emmekä lupaa, että mahdollinen tilaus aina onnistuu ainakaan sillä hetkellä. Aina kuitenkin kannattaa kysellä!

Maailmalla tunnistat Katlahusin kasvatit loppuliitteestä Hush.

Myyntiehdot

⁎ varsa rekisteröidään VRL:län hevosrekisteriin mahdollisimman pian sen saatua sivunsa; kasvattajanimeksi merkattava Hush, kasvattajaksi KATL0000 ja syntymämaaksi Suomi

⁎ lupaathan vain sen, minkä tiedät tekeväsi; mikäli lupaat kantakirjata varsan, odotamme myös sen tapahtuvaksi

⁎ mikäli kasvatin sivuilla ei tapahdu mitään vuoteen eikä omistaja erikseen ilmoita pitävänsä taukoa eikä hän vastaa viesteihin, otamme oikeudeksemme ottaa kasvatin takaisin - tämä pätee tosin vain siinä tilanteessa, jossa kasvatille luvattuja suunnitelmia ei ole täytetty millään lailla

⁎ kasvattia tarjotaan ensisijaisesti takaisin mikäli siitä ollaan luopumassa

⁎ kasvatin kuoltua sille tallennetaan muistosivut Web Archiveen

Kasvattimme

Ensimmäinen kasvattimme oli nimi.

Tutustu myös tilamme palkittuihin poneihin täällä

o/t nimi meriitit

syntynyt

isä x emä

o/t nimi meriitit

syntynyt

isä x emä

bottom of page