kaikki materiaali © VRL-14618, ellei toisin mainittu. virtuaalitalli - a sim-game stable.

Little players >

Playgroundissa harjoitetaan epäaktiivisen aktiivisesti ponikasvatusta Konstan päänvaivaksi ja Ellenin iloksi. Ponivarsamme tehdään suurella rakkaudella yhdistelmistä, jotka jätettäisiin vaikka kotiinkin, mutta koska kaikkea ei voi kotiinkaan jättää, pitää meidän luovuttaa valjakkoponin ja päänvaivan alut maailmalle. 

Kasvatuksessa keskitymme varsojen suorituskykyyn ja temperamenttiin. Haluamme tuoda maailmaan tasaisia, hyväliikkeisiä ponivarsoja joilla on hyvä ajettavuus ja motivoitavuus sisäänrakennettuna sekä mukava (joskus omapäinen) luonne.

Kasvattajana toivomme kodeilta varsojen kanssa aktiivisuutta - oli se sitten kantakirjassa näyttäytymistä tai ajossa kilpailemista. Tämän ohella toivomme, ettei varsa jää myöskään koskaan seinäruusuksi aktiiviuransa päättyessä, vaan jalostuskäyttö on suotavaa ja toivottavaa. Kasvattajana puolestaan lupaamme tukea kasvatin elämänvaiheissa kisauttamisella, teksteillä että mitä nyt keksitäänkään, ja kasvateilla on aina paikka tallissa, jos sitä ei jostain syystä voikaan enää pitää. Lisää myyntiehdoista alla.

*Myyntiehdot

☆ kasvatti rekisteröidään viipymättä VRL:län hevosrekisteriin, kasvattajanimellä Playground's, kasvattajaksi PLAY1742 & syntymämaaksi Suomi

☆ mikäli kasvatista joudut luopumaan, tarjoathan sitä ensisijaisesti takaisin meille, jonka jälkeen mikäli emme sitä ole ottamassa sen voi sovitusti myydä tai kuopata, ja sivut tallentaa WebArchiveen

☆ lupaa vain se, minkä pystyt pitämään. kantakirjakelpoiset kasvatit näkisimme mielellämme kantakirjassa, ja osan kanssa toivotaan myös 20 sijan kisaamista vajakkoajossa; mikäli tarvitset apua näissä, nakkaa viestillä niin sovitaan asiat!

*Kasvattilista

nimi, meriitit

syntynyt

tamma, 28.08.2018

ori, 30.09.2018

ori, 06.10.2018

ori, 22.12.2018

ori, 02.06.2019

tamma, 05.06.2019

ori, 05.06.2019

ori, 06.06.2019

ori, 25.07.2019

ori, 01.09.2019

isä x emä

Moons Last Frost KTK-II x Huovilan Pandora KTK-III

Ch Conny Djärv KTK-II x Parmesan Romance KTK-III

Mooncloud's Ferninand x Huovilan Zyrah KTK-I

Wyat One In A Melon x Adelaine LAC KTK-II

Maybecks Mørketid KTK-I SHLA-II VVJ-I YLA3 x Lily's Little October Gold KTK-III

Pink Tux Et Pompadour KTK-I x Galaea KTK-III SHLA-III YLA3

Wyat One In A Melon KTK-KELP Ch Fridan Mirasol KTK-II

Brogues Uhipi KTK-III SHLA-II VVJ-II x Parmesan Romance KTK-III

Maybecks Mulberry KTK-III x Huovilan Linette KTK-II

A Trombi In My Boots x Crimson Stained Camellia

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now