top of page

The little players

Playgroundissa harjoitetaan epäaktiivisen aktiivisesti ponikasvatusta Konstan päänvaivaksi ja Ellenin iloksi. Ponivarsamme tehdään suurella rakkaudella yhdistelmistä, jotka jätettäisiin vaikka kotiinkin, mutta koska kaikkea ei voi kotiinkaan jättää, pitää meidän luovuttaa valjakkoponin ja päänvaivan alut maailmalle. 

Kasvatuksessa keskitymme varsojen suorituskykyyn ja temperamenttiin. Haluamme tuoda maailmaan tasaisia, hyväliikkeisiä ponivarsoja joilla on hyvä ajettavuus ja motivoitavuus sisäänrakennettuna sekä mukava (joskus omapäinen) luonne.

Kasvattajana toivomme kodeilta varsojen kanssa aktiivisuutta - oli se sitten kantakirjassa näyttäytymistä tai ajossa kilpailemista. Tämän ohella toivomme, ettei varsa jää myöskään koskaan seinäruusuksi aktiiviuransa päättyessä, vaan jalostuskäyttö on suotavaa ja toivottavaa. Kasvattajana puolestaan lupaamme tukea kasvatin elämänvaiheissa kisauttamisella, teksteillä että mitä nyt keksitäänkään, ja kasvateilla on aina paikka tallissa, jos sitä ei jostain syystä voikaan enää pitää. Lisää myyntiehdoista alla.

Myyntiehdot

⋆ kasvatti rekisteröidään viipymättä VRL:län hevosrekisteriin, kasvattajanimellä Playground's, kasvattajaksi PLAY1742 & syntymämaaksi Suomi

⋆ mikäli kasvatista joudut luopumaan, tarjoathan sitä ensisijaisesti takaisin meille, jonka jälkeen mikäli emme sitä ole ottamassa sen voi sovitusti myydä tai kuopata, ja sivut tallentaa WebArchiveen

⋆ l​upaa vain se, minkä pystyt pitämään. kantakirjakelpoiset kasvatit näkisimme mielellämme kantakirjassa, ja osan kanssa toivotaan myös 20 sijan kisaamista vajakkoajossa; mikäli tarvitset apua näissä, nakkaa viestillä niin sovitaan asiat!

Kasvattimme

Playground's Jack O'Lantern KTK-III
ori, syntynyt 30.09.2018

Conny Djärv x Parmesan Romance

Playground's Supernova Sequins KTK-III

tamma, syntynyt 05.06.2019

Pink Tux Et Pompadour x Galatea

Playground's Piñata KTK-I

ori, syntynyt 06.06.2019

Brogues Uhipi x Parmesan Romance

Playground's Miniwashitu

ori, syntynyt 06.09.2019, myynnissä

Playground's Rubinus x Huvin La Fortuna

Playground's Hunnie Puff ktk-kelp

tamma, syntynyt 23.01.2020

Cookie Cult Burr x Huovilan Pandora

Playground's Whoopie Pie ktk-kelp

tamma, syntynyt 29.05.2020

Huvin Gingersnap x Huovilan Zyrah

bottom of page